Huurprijzen

Appartement "The Valley" te huur in Side.

TOP APPARTEMENT

 

Beschikbaarheid en prijs van het appartement

 

BESCHIKBAARHEID

 

 

HUURPRIJS

 

Reserveren kan op:

• +32 478 29 16 75

thevalleyside@outlook.com

 

Voor meer informatie:

NL

 

 

EN

 

Huurprijzen en condities

 

Huurprijzen zijn in Euro's per week of per dag. Wij zijn niet gebonden aan zaterdag-zaterdag reserveringen. Wij houden er graag rekening mee, indien u een goedkopere vlucht op een doordeweekse dag i.p.v. in het weekend wilt boeken. Vanaf 11.00 uur dient men het appartement vrij te maken zodat de eindschoonmaak kan plaatsvinden. Bij late vlucht kan de bagage bij de security achtergelaten worden tot vertrek. De nieuwe gasten kunnen uiterlijk vanaf 16.00 uur in het appartement of vanaf het moment dat de eindschoonmaak heeft plaatsgevonden. Voor het huren van het appartement voor één maand of langer zijn betere condities mogelijk,

mail thevalleyside@outlook.com

 

 

Periode

Week (€)

Nacht (€)

Winter

01/11 - 31/03

350

53

April

01/04 - 30/04

400

60

Mei

01/05 - 31/05

425

65

Juni

01/06 - 30/06

500

76

Zomer

01/07 - 15/09

650

95

Nazomer

16/09 - 31/10

550

80

 

!!! Eindschoonmaak = Inbegrepen !!!

GEEN bijkomende kosten voor Gas, Water, Electriciteit (normaal verbruik) of Bedlinnen!

 

Condities

 

Alle hierboven vermelde prijzen zijn in Euro's, exclusief vlucht en transfer van en naar de luchthaven. Vluchten kunnen zelf geregeld worden via enkele websites.De transfers van/naar het vliegveld kan via ons geregeld worden. (zie verder)

 

Voor de berekening van de huurprijs wordt gestart op de aankomstdag en geëindigd op de dag voor vertrek. De huurkosten zijn ongeacht het aantal personen. Het maximum is 6 personen.

 

In afwijking van vele andere verhuurders brengen wij GEEN energiekosten en kosten voor het gebruik van bedlinnen afzonderlijk in rekening.

Transfers vliegveld Antalya

 

Voor de transfers van en naar de luchthaven kunnen wij zorgen. Kosten hiervan bedragen € 45 enkel en € 85 heen en terug. Dit voor een maximum van 4 personen. Deze kosten dienen aan de chauffeur te worden betaald. Graag ontvangen wij dan vooraf naam, datum en vluchtnummer. Dit dient opgegeven te worden bij het reserveren.

 

Waarborgsom

 

De waarborgsom bedraagt € 250. Deze waarborgsom zal binnen 2 weken nadat het appartement is verlaten teruggestort worden, indien er geen onvolkomenheden zijn geconstateerd.

Betaling

 

Binnen de 3 dagen na bevestiging door de verhuurder van het reserveringsverzoek dient 30% van de huursom overgemaakt te worden op het bankrekeningnummer van de verhuurder. De resterende 70% van de huursom, te vermeerderen met € 250 ten behoeve van de waarborgsom dient minimaal 8 weken voor de aankomstdatum te worden overgemaakt op het bankrekeningnummer van de verhuurder.

 

Annulering

 

U dient zelf zorg te dragen voor een eventuele annuleringsverzekering.

 

Bij annulering tot 8 weken voor aankomstdatum blijft u de minimale aanbetaling (30%) verschuldigd. Bij annulering tussen de 8 en 6 weken voor aankomstdatum blijft u 50% van de totale boekingsprijs verschuldigd en bij annulering minder dan 6 weken voor aankomstdatum blijft u de volledige reissom (100%) verschuldigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2014 VAN LOOY Arno. All Rights Reserved